Нова серія SKF Blue Range для харчової промисловості: особливості та переваги

Нова серія SKF Blue Range для харчової промисловості: особливості та переваги

02.11.2021


Оновлена серія підшипникових вузлів для частого миття під тиском від SKF

Нова лінійка Blue Range з корпусами із композиту прийшла на заміну попередній серії та має більш розширений асортимент. Ця серія розроблена фахівцями SKF спеціально для тривалого використання в умовах частого миття під тиском та з миючими засобами.


Кожен елемент вузлів Blue Range - це баланс максимальної продуктивності та найвищих гігієнічних стандартів з урахуванням директив EHEDG:


  • Вставні кулькові підшипники змащені на весь термін експлуатації спеціальним мастилом класу H1 та доступні в двох виконаннях – з нержавіючої сталі або оцинковані
  • Ущільнення особливої конструкції, яке виконує подвійний захист: мінімізує потрапляння миючих засобів до середини ущільнення та швидко виводить назовні краплі миючих засобів, що все ж таки потрапили до ущільнення
  • Корпус з армованого скловолокном поліпропілену особливої конструкції зі спеціальною обробкою поверхні – для відмінного дренажу та запобігання накопиченню бактерій
  • Торцеві кришки (опціонально), які надійно захищають навіть при мийці під тиском в 70 бар
  • Заднє ущільнення вузла (опціонально), схвалене FDA та ЄС, для захисту порожнини підшипника від попадання харчових продуктів з боку вала
  • Основа корпусу прогумована

Все це робить серію Blue Range унікальним рішенням для харчової промисловості, яке:


  • Має значно більш тривалий термін використання - в порівнянні зі стандартними вузлами
  • Розроблене спеціально для контакту з миючими засобами
  • Не потребує обслуговування: змащене на весь термін експлуатації
  • Доступне з різним ступенем захисту за рахунок додаткових аксесуарів (торцеві кришки, задні ущільнення)
  • Є відмінною альтернативою вузлам для харчової промисловості виробництва INA, NSK, ASHAI, FYH, DODGE, MARBETT, SEALMASTER

Також інженери SKF оновили лінійку харчових підшипникових вузлів з нержавіючої сталі. Серед інновацій: особлива конструкція корпусу без ділянок, в яких могли б накопичуватися бактерії, спеціальний підшипник з посиленим ущільненням (аналогічний підшипникам з серії Blue Range), торцева кришка (опціонально). Така конструкція – це відмінне поєднання стійкості до пікових навантажень, посиленого захисту підшипника в процесі частого миття та безпеки продукції.


Більше інформації про вузли SKF серії Food Line дивіться в каталозі


За більш детальною інформацією звертайтесь до наших менеджерів.


Матеріали для завантаження


Спеціальна серія вузлів з корпусами із нержавіючої сталі або композиту

Вузли SKF Food Line для тривалого використання в процесі мийки під тиском - SKF
Брошура - 2022 - (Укр.) - 334 KB

Повернутись до новин